Opslagstavlen

Kære forældre i LÆS
    Som vi tidligere har meldt ud ophører lejekontrakten i Fasterholt og dermed ophører Tusindfryd som separat afdeling.
    Der arbejdes i byen på at etablere et privat pasningstilbud.
    Vi har indgået en aftale med de implicerede parter omkring en overdragelse af lokaler, personale mm. pr. 01.01.2019

Før det med sikkerhed kan meldes ud, at der bliver privat pasning i Fasterholt, skal de formelle ting være helt på plads. Vi vil derfor som ledelse i LÆS melde ud, hvordan vi sikrer børnene pasning, hvis de forbliver hos os.

01.01.2019 bliver som nævnt skæringsdato. Det vil sige, at i tilfælde af, at det private tilbud ikke etableres, (eller at I som forældre ønsker, at jeres børn skal blive i LÆS-regi), vil der ske en overdragelse af børn og personale til ABC i Arnborg fra årsskiftet. Der er mulighed for at ønske tilknytning til Kløverhuset i Kølkær, hvis det for nogle familier er en bedre løsning.
    Vi vil i løbet af november tage kontakt til de enkelte familier og forhøre os, hvilke ønsker de måtte have i fh.t placering.
    Hvis I allerede nu ved, at I ønsker at blive i LÆS må I meget gerne sende en mail til undertegnede med ønsket om placering i ABC i Arnborg eller Kløverhuset i Kølkær.

Ditte og Henrik
    Henrik Baun den 01-10-2018
  • ikon
    Aktiviteter i efterårsferien – tilmelding er åben resten af september
    Igen i år tilbyder en række foreninger og kulturinstitutioner aktiviteter for børn og unge i efterårsferien.

Tilmelding og holdoversigt findes på
    www.herning.dk/aktivferie

Der er mere end 35 alsidige aktiviteter at vælge imellem, som alle kan ses både på web og i omdelt katalog. Nogle er målrettet en bestemt aldersgruppe, andre er åbne for alle klassetrin. Langt de fleste aktiviteter er gratis, mens nogle få koster lidt. Fælles for alle aktiviteter er, at børnene får en god oplevelse sammen med andre børn og unge. Det er en god ide at tilmelde sig på forhånd, da aktiviteterne kan være meget efterspurgte. Hvis der kommer venteliste, forsøger vi at oprette et hold mere. Efter 1. oktober er der kun åben på hold som er sikker på at blive gennemført.

Det er Herning kommune som - i samarbejde med Hernings Idrætsråd og Kulturelt Samråd Herning – inviterer til ferieaktiviteter. Hvis du har spørgsmål, kan du finde mere info på ovenstående hjemmeside eller kontakte Herning idrætsråd på 96 28 86 61.
    Vibeke Gottlieb den 19-09-2018
  • ikon
    Information fra Herning Kommune om udflytning fra Skolen på Sønderager. Læs høringen via vedlagte bilag.
    Vibeke Gottlieb den 11-10-2018

De kommunale tandklinikker holder lukket i skolernes efterårsferie – uge 42

I skolernes efterårsferie fra mandag den 15. oktober til fredag den 19. oktober 2018 holder de kommunale tandklinikker i Herning lukket.

Ved behov for akut nødbehandling kontaktes på hverdage de private tandlæger og i weekender kontaktes tandlægevagten på tlf. 40515162.

God efterårsferie
    Tandplejen, Herning

Kære alle

SSP afholder to gratis aktiviteter i efterårsferien. De to aktiviteter er uden tilmelding. Bare mød op. Vi glæder os til at se jer!

Anders Ørskov

SSP og Forebyggelseskonsulent

UngHerning

Mail: [email protected]

• ikon
    Aktiviteter i efterårsferien på Søby Brunkulsmuseum.
    Vær opmærksom på at nogle aktiviteter kræver tilmelding, hvor deadline er passeret.
    Se her!
    Gratis aktiviteter på Herning Bibliotek i efterårsferien.
    Vibeke Gottlieb den 02-10-2018